Jídelníček

pondělí 15. 4.

dopolední svačina:
houska, sýr Kiri, jablko, okurka, melta (alergeny č. 1, 7)
polévka:
zeleninová polévka s jáhly (alergeny č. 1, 7, 9)
hlavní jídlo:
čočka, chléb, zelný salát (alergeny č. 1)
odpolední svačina:
chléb, pomazánka z tofu, kapie, mandarinka, čaj (alergeny č. 1, 7)

úterý 16. 4.

dopolední svačina:
toustový chléb, rama, vařené vejce, mandarinka, okurka, caro (alergeny č. 1, 3, 7)
polévka:
polévka z fazolových lusků (alergeny č. 1, 7)
hlavní jídlo:
hovězí guláš, těstoviny (alergeny č. 1)
odpolední svačina:
chléb, ředkvičková pomazánka, kapie, mandarinka, čaj (alergeny č. 1, 7)

středa 17. 4.

dopolední svačina:
sladká šiška, banán, mléko (alergeny č. 1, 7)
polévka:
hrášková s krutony (alergeny č. 7)
hlavní jídlo:
pečené kuře, šťouchané brambory, okurka (alergeny č. 7)
odpolední svačina:
chléb, pomazánka z červené čočky, kapie, jablko, čaj (alergeny č. 1, 3, 7)

čtvrtek 18. 4.

dopolední svačina:
banketka, tácek s ovocem a zeleninou, čaj (alergeny č. 1)
polévka:
polévka hrstková (alergeny č. 7, 9)
hlavní jídlo:
bramborový guláš s vepřovým masem (alergeny č. 1, 7)
odpolední svačina:
bílý jogurt s grankem, kukuřičné trubičky ovoce, čaj (alergeny č. 7)

pátek 19. 4.

dopolední svačina:
houska, rybičková pomazánka, kapie, jablko, čaj (alergeny č. 1, 3, 4, 7)
polévka:
hovězí vývar s písmenky (alergeny č. 1, 7, 9)
hlavní jídlo:
kuřecí maso na kari, bulgur
odpolední svačina:
chléb, ochucené pomazánkové máslo, okurka, jablko, mléko (alergeny č. 1, 7)

Tabulka s alergeny

1 obilniny obsahující lepek
2 korýši
3 vejce
4 ryby
5 podzemnice olejná (arašídy)
6 sója, sójové boby
7 mléko
8 skořápkové plody (ořechy)
9 celer
10 hořčice
11 sezamová semena
12 oxid siřičitý a siřičitany
13 vlčí bob (lupina)
14 měkkýši